MEĐUGORJE, romanje s turističnimi ogledi
Medjugorje cross - MEĐUGORJE, romanje s turističnimi ogledi

MEĐUGORJE, romanje s turističnimi ogledi

PROGRAM:

1. DAN
Odhod avtobusa ob 5. uri iz domačega kraja. Vožnja po avtocesti do mejnega prehoda s Hrvaško in naprej čez Liko in Zagoro proti Makarski. Postanek v »Malem Lurdu«, novo nastajajočem svetišču, kjer je izpostavljen kip Lurške matere božje. Vožnja po panoramski cesti čez Biokovko in Vrgoračko polje do mejnega prehoda v Bosno in Hercegovino. Prihod v Međugorje v popoldanskih urah. Namestitev v penzionu. Vožnja ali peš sprehod do Crnice, kjer se je Marija prikazala pastirjem. Obisk svete maše ob 18. uri. Po maši večerja v penzionu. Nočitev.

2. DAN
Obisk svete maše. Zajtrk in odhod z avtobusom do vznožja »Križevca«. Sledi vzpon ob križevem potu. Za vse, ki jim ni do hoje predlagamo postanek v svetišču v Međugorju. Sredi dneva odhod z avtobusom v Mostar, kjer si ogledate mestno jedro z mestnimi znamenitostmi in se sprehodite čez kamniti most. Prosto za malico iz nahrbtnika ali spoznavanje bosanske kulinarike. V popoldanskih urah vožnja do izvira reke Bune in ogled Derviške tekije. Pot vodi ob reki Neretvi mimo Počitelja do delte Neretve. Povratek skozi Čapljino v Međugorje. Obisk svetišča in večerja v penzionu. Nočitev.

3. DAN
Pred zajtrkom obisk svete maše. Po zajtrku se poslovimo od Međugorja. Vožnja ob reki Neretvi v delto reke, ogled in pri Metkovičih prestop meje na Hrvaško. Vožnja mimo Ploč, Makarske, Omiša do Splita, kjer sledi sprehod po starem mestnem jedru in ogled znamenitosti: Dioklecianova palača, cerkev Sv. Duje… Sledi vožnja do mesta Trogir in ogled portala Radovana v cerkvi Sv. Lovra. Prosto za malico iz nahrbtnika. Po želji skupine lahko organiziramo pozno kosilo (doplačilo na licu mesta). V popoldanskih urah vožnja po najkrajši poti proti domu. Prihod v domači kraj v večernih urah. Možne so spremembe programa po želji skupine.

CENA na osebo: 

  • 140 EUR, pri udeležbi 50 oseb,
  • 150 EUR, pri udeležbi 40 oseb

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine, vodenje in oglede po programu, 2 x pol penzion v penzionu*** v dvoposteljnih sobah, stroške agencije, nezgodno zavarovanje in davek.
Doplačila: za enoposteljno sobo 15 EUR na noč, vstopnine na licu mesta cca 6 EUR.

Možnost plačila v dveh obrokih.


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani.