ZABAVIŠČNI PARKI
wohnungen gardaland3 - ZABAVIŠČNI PARKI

ZABAVIŠČNI PARKI

GARDALAND je zabaviščni park ob Gardskem jezeru v Italiji, ki vabi obiskovalce s svoji atrakcijami in točkami zabave ter sprostitve. Park vsako leto preseneča z novostmi. Prav gotovo je eden prvih na tem področju v Evropi.

MOVIELAND/CANEVAWORLD se nahaja ob Gardskem jezeru v Italiji in je svežina med parki. Movieland je park zabave vsebinsko obarvan z znanimi obrazi in deli iz filmskega sveta. Vodni park Canevaworld je velik vodni park s številnimi atrakcijami, tobogani, efekti… Primerno za mlade, željne vodnih užitkov in sprostitve.

PARK NATURA VIVA ali ZOO SAFARI kot ga poimenujemo je živalski park ob Gardskem jezeru. V parku se popeljete z avtobusom med prosto živeče živali, ki jih poznamo iz divjine. Obiščete tudi urejen živalski vrt in makete dinozavrov v naravni velikosti. V programu je tudi obisk Verone z ogledom mestnih znamenitosti.

MIRABILANDIA je večji park zabave pri Raveni. Park ima poleg številnih atrakcij in adrenalinskih podvigov še vodni del, saj leži ob Jadranski obali.

PROGRAM:
Odhod ob 5. uri iz domačega kraja. Vožnja po avtocesti mimo Postojne, Sežane in naprej po italijanski avtocesti do želenega parka zabave. Prosto za zabavo. Ob 18. uri ali po dogovoru odhod iz parka in povratek v domači kraj.

Park   20 oseb 30 oseb 40 oseb 50 oseb
GARDALAND 75 EUR 69 EUR 60 EUR 55 EUR
MOVIELAND 69 EUR 64 EUR 56 EUR 51 EUR
ZOO SAFARI 67 EUR 64 EUR 56 EUR 51 EUR
MIRABILANDIA 78 EUR 67 EUR 59 EUR 56 EUR

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine, spremstvo vodnika, vstopnino v enega izmed parkov, nezgodno zavarovanje, stroške agencije in davek.


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani.