GRADEC IN ČOKOLADNICA
flex graz - GRADEC IN ČOKOLADNICA

GRADEC IN ČOKOLADNICA

PROGRAM:

Odhod avtobusa ob 6. uri. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane in Maribora do Gradca, prestolnice avstrijske Štajerske. Najprej se ustavite v bližnji ČOKOLADNICI. Slovi po tem, da so s številnimi raziskavami, poskusi in posebnimi naravnimi dodatki dosegli, da čokolada ponudi božanski okus. Inovativni dosežki pri kombinaciji kakava, kave, banan in številnih začimb so ustvarili več kot 150 slastnih čokoladnih okusov. Predstavili vam bodo celosten postopek umetnosti proizvodnje čokolade, spoznali boste vse skrivnosti te mamljive dobrote, jih pokušali in po želji kupili. Vožnjo nadaljujete do mestnega jedra Gradca. Mesto je polno umetniških in arhitekturnih dosežkov, ki je v letu 2003 dobil naziv »prestolnica kulture «. Posebno vrednost hrani staro mestno jedro, ki je zaradi bogate kulturne dediščine pod zaščito UNESCA. Sledi ogled mestnih znamenitosti: opere, renesančne mestne hiše, ulice Sporgasse, frančiškanske četrti, trga Marije pomočnice… V poznih popoldanskih urah odhod proti domu. V enem izmed gostišč na Štajerskem vas čaka večerja. Po večerji vožnja pri domu.

Namesto čokoladnice lahko obiščete dvorec Herberstein. V Živalskem parku živi na 40 hektarih več kot 600 živali in 100 različnih vrst ptic s petih celin. Pri tem se cena zniža za 7 EUR po osebi.

CENA NA OSEBO

  • 91 EUR pri udeležbi 20 oseb
  • 81 EUR pri udeležbi 30 oseb
  • 72 EUR pri udeležbi 40 oseb
  • 68 EUR pri udeležbi 50 oseb

V ceni je vključeno: avtobusni prevoz, ogledi po programu, vodenje, vstopnina v čokoladnico, večerja, stroški agencije, zavarovanje in davek.
Upokojencem priznamo 5% popust.


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]