HRVAŠKO ZAGORJE
1149811751 - HRVAŠKO ZAGORJE

HRVAŠKO ZAGORJE

PROGRAM:
Odhod avtobusa ob 7. uri iz domačega kraja. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane do Celja in naprej do Rogaške Slatine. Krajši postanek v tem zdraviliškem mestecu. Pot vas vodi čez mejni prehod Hromec, kjer vstopite v Hrvaško Zagorje. Najprej si ogledate srednjeveški dvorec Trakošćan. Dvorec se nahaja v prečudoviti okolici, obdan s parkom, jezerom. Po želji skupine vožnja do Krapine, ki se ponaša z romantičnimi dvorci in legendi o bratih Čehu, Lehu, Mehi in sestri Vilini. Po želji lahko obiščete muzej jamskega človeka. Vožnja mimo Tuheljskih toplic do Kumrovca, rojstnega kraja J. Broza Tita. Ogled etnološkega muzeja Staro selo. Vožnja v Slovenijo. Na Bizeljskem obiščete Najgerjevo repnico, kjer si ogledate zanimiv vinski hram. Po ogledu in degustaciji vas čaka večerja v enem izmed gostišč. Prihod v domači kraj v poznih večernih urah.

CENA NA OSEBO

  • 73 EUR pri udeležbi 20 oseb
  • 64 EUR pri udeležbi 30 oseb
  • 58 EUR pri udeležbi 40 oseb
  • 55 EUR pri udeležbi 50 oseb

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine, vodenje, oglede po programu, obisk in degustacijo v repnici, večerjo, nezgodno zavarovanje, stroške agencije in DDV.

DOPLAČILA NA LICU MESTA: vstopnina v dvorec Trakošćan, vstopnina v muzej jamskega človeka, vstopnina v muzej Staro selo v Kumrovcu.

Upokojencem priznamo 5% popust.


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]