KOROŠKA, s splavom po Dravi
splavarjenje na dravi timber rafting on river drava maribor vesna male - KOROŠKA, s splavom po Dravi

KOROŠKA, s splavom po Dravi

PROGRAM:

Odhod avtobusa ob 6. uri, vožnja mimo Ljubljane do Velenja, kjer obiščete Velenjski rudniški muzej in spoznate delo rudarjev nekoč in rudniško dejavnost. Med ogledom vas postrežejo s pravo rudarsko malico. Po ogledu nadaljujete pot ob reki Paki do Hude luknje, krajši postanek za ogled in vožnja do Legna, kjer si ogledate cerkvico. Pot vodi do Slovenj Gradca, kjer se sprehodite po mestnem jedru. Sledi vožnja do pivovarne Relax, kjer imate degustacijo piva in »grumpove masti« z rženim kruhom. Pot nas vodi do Dravograda, krajši postanek za ogled mestnega jedra. V preostanku dneva se podate na splavarjenje po reki Dravi, ki vključuje: pozdrav kormoniša, zanimiv program, ki prikazuje splavarsko dejavnost, tradicionalno flosarsko malico, krst, kavo in zabavo s harmonikašem.
Pot proti domu vas vodi ob reki Dravi mimo Maribora in Ljubljane v domači kraj. Po želji lahko organiziramo zaključek v enem od gostišč (doplačilo). Domov prispete v poznih večernih urah.

Namesto Velenjskega rudnika lahko obiščete zanimiv Rudnik Mežica, pri tem se cena zniža za 3 EUR po osebi.

CENA NA OSEBO

  • 80 EUR pri udeležbi 30 oseb
  • 71 EUR pri udeležbi 40 oseb
  • 68 EUR pri udeležbi 50 oseb

Upokojencem priznamo 5% popust.

V ceni je vključeno: avtobusni prevoz, vodenje, obisk Velenjskega rudnika z malico, splavarjenje po Dravi z malico, zavarovanje, stroške agencije in davek.
Doplačilo po želji skupine: večerja.


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]