KRK-RAB-PAG-KRK
prenos 1 - KRK-RAB-PAG-KRK

KRK-RAB-PAG-KRK

CENA NA OSEBO:   

77 EUR  pri udeležbi 30 oseb

69 EUR  pri udeležbi 40 oseb

65 EUR  pri udeležbi 50 oseb

 

Cena vključuje: avtobusni prevoz, vodenje in organizacij izleta, celodnevna panoramska vožnja z ladjico, dobrodošlica z aperitivom, kosilo na ladjici (riba ali meso na žaru, priloga in kruh ter pijača), Ostale oglede in obiske po programu, ddv.

 

PROGRAM:

Odhod avtobus ob 7. uri iz domačega kraja. Vožnja po avtocesti do Postojne in naprej do mejnega prehoda Jelšane. Po prehodu čez mejo nadaljevanje vožnje po avtocesti mimo Reke do Krka. Postanek za kavo. Ob 9.30 odhod z ladjico na potepanje po Kvarnerju. Okrog 11.30 prispemo na otok Rab, sledi voden ogled mesta in zatem še prosto za individualne oglede ali sprostitev. Ob 14. uri zapustimo otok sonca, kot ga radi poimenujejo domačini. Plovba do Luna na Pagu, kjer nas čaka kosilo na ladjici (riba ali meso, priloge, vino, voda, sok). Po kosilu možnost kopanja. Prihod v mesto Krk ob 19. uri. Po krajšem postanku povratek v Slovenijo. Predviden prihod v domači kraj.

 

Priporočamo primerno obutev in obleko za poldnevno plovbo z ladjico. Ne pozabite na kopalno opremo, kremo za sončenje in kar potrebujete, da se skrijete pred sončnimi žarki.

 

 

 


You must log in or register to make a booking.Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]