PLANINEC, celodnevni izleti
Dry Lake Cerknica  Slivnica - PLANINEC, celodnevni izleti

PLANINEC, celodnevni izleti

CERKNIŠKO JEZERO – CERKNICA – SLIVNICA – GRAHOVO – KRIŽNA JAMA

Ko prispete na Unec, vas pozdravi lokalni vodnik in odpelje do Cerkniškega jezera. Na sprehodu do jamskega dela vam predstavi značilnosti presihajočega jezera. V Cerknici obiščete staro trško jedro na Taboru. Po ogledu se peš podate na Slivnico, goro čarovnic. Po dobri uri hoje se vam odpre lep razgled na Cerkniško jezero, Julijske, Kamniške in Savinjske Alpe, Karavanke, na Bloško planoto in Gorski Kotor. Napravite postanek za malico ali kosilo. Nato se spustite do vasi Grahovo, kjer vas čaka avtobus. Pripeljete se do Križne jame, kjer si v spremstvu jamskih vodnikov ogledate suhi del kraške lepotice. Vodnik vam na zanimiv način predstavi jamski svet kar med vožnjo s čolnom po prvem jezeru. Poslovite se od jamarjev in se vračate proti domu.

Priporočamo vam primerno obutev in obleko za vzpon na Slivnico ter obisk Križne jame. Pri vstopu v jamo dobite škornje in svetilko. Ne pozabite na toplo oblačilo, saj je v jami 9 stopinj C. Priporočamo primerno obutev za vzpon na Slivnico in toplo obleko za obisk Križne jame.

Cena je izračunana za udeležbo 40 oseb in vključuje: vodenje po programu, vstopnino v Križno jamo, stroške agencije, zavarovanje in davek. Doplačilo po želji skupine: malica, kosilo ali večerja.


Ticket Type Cena Prostori
ODRASLI
Spremljevalci-profesorji imajo brezplačno
12,00€
ŠOLE
Skupine upokojencev imajo 10% popust
11,00€

You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]