PODČETRTEK – OLIMJE
kolesarske poti podcetrtek 234 - PODČETRTEK - OLIMJE

PODČETRTEK – OLIMJE

PROGRAM:
Odhod avtobusa ob 7. uri. Vožnja mimo Ljubljane, kjer si na poti skozi Šmarje ogledate Kalvarijo. Vožnja do Rogaške Slatine. Sprehod po zdraviliškem parku in degustacija mineralne vode. Pot nadaljujete do Podčetrtka, kje si v spremstvu zdraviliškega delavca ogledate kompleks Terme Olimia. Po želji lahko organiziramo kopanje v termalnih bazenih. V Olimijah obiščete eno najstarejših lekarn v Evropi. Možen je tudi nakup zdravilnih zelišč in napitkov. Sprehodite se do čokoladnice za morebitne nakupe. V enem izmed gostišč vas čaka kosilo. Sledi obisk Jelenovega grebena. Po želji lahko obiščete tudi Kumrovec. Pot proti domu vas vodi čez Bizeljsko. Postanek naredite v Bizeljskem. Po želji lahko obiščete eno izmed vinskih kleti ali repnico v okolici Bizeljskega.
Vožnja proti domu mimo Brežic, Novega mesta.

Prihod v domači kraj v poznih večernih urah.

CENA NA OSEBO

  • 75 EUR pri udeležbi 20 oseb
  • 64 EUR pri udeležbi 30 oseb
  • 58 EUR pri udeležbi 40 oseb
  • 53 EUR pri udeležbi 50 oseb

Cena vključuje:
avtobusni prevoz, vodenje, oglede po programu, vstopnino za ogled lekarne, kosilo, stroške agencije, zavarovanje in davek.
Upokojencem priznamo 5popust.

Doplačilo po želji skupine:
kopanje v bazenih Terme Olimia, obisk in degustacija v repnici ali vinski kleti, vstopnina v muzej Staro selo v Kumrovcu, obisk steklarne.


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]