SARAJEVO
Sarajevo - SARAJEVO

SARAJEVO

PROGRAM:

1.DAN
Odhod avtobusa ob 3. uri iz domačega kraja. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane, Zagreba, Slavonskega Broda in Zenice do Sarajeva. Ob prihodu v Sarajevo ogled mestnih znamenitosti: Baščašija, Begova džamija, mestna hiša, Principov most. Ogledali si bomo tri različne sakralne stavbe: katoliško cerkev, sinagogo in džamijo. Obiskali bomo tudi Ilidžo. Namestitev v hotelu. Večerja v hotelu. Po večerji sprehod po mestnem jedru, program po želji skupine. Povratek v hotel in nočitev.

2.DAN
Po zajtrku še krajši ogled mestnih znamenitosti in pomembnejših »vojnih točk«. Sledi ogled zanimivosti, ki smo jih izpustili prvi dan in prosto za morebitne nakupe. V popoldanskih urah zapustimo Sarajevo. Vožnja skozi Visoko, Travnik, Jajce in Banjo Luko proti Sloveniji. Prihod v domači kraj v večernih urah.

CENA NA OSEBO:

  • 147 EUR pri udeležbi 20 oseb
  • 120 EUR pri udeležbi 30 oseb
  • 102 EUR pri udeležbi 40 oseb
  • 90 EUR pri udeležbi 50 oseb

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine, vodenje in oglede po programu, 1 x pol penzion v hotelu*** v dvoposteljnih sobah, stroške agencije, nezgodno zavarovanje in davek.

Doplačila: za enoposteljno sobo 15 EUR, morebitne vstopnine cca 3 EUR na muzej (po želji skupine), zavarovanje z asistenco.


Vstopnice

90,00€

You must log in or register to make a booking.

Nalagam zemljevid ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]