GRADOVI BAVARSKE
neuschwanstein bild - GRADOVI BAVARSKE

GRADOVI BAVARSKE

PROGRAM:

1.DAN
Odhod avtobusa ob 4. uri izpred šole. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane, skozi karavanški predor mimo Beljaka, Spitala, po turski avtocesti ob Salzburgu do Priena. Postanek ob Chiemseeju, vožnja z ladjo na otok Herren, obisk dvorca Ludvika II. Bavarskega. Vožnja do dvorca Linderhof in ogled le tega. Pot nadaljujemo do Ettala in postanek za ogled benediktinskega samostana s cerkvijo. Vožnja do hotela ali penziona, večerja in prenočevanje.

2. DAN
Po zajtrku zapustimo hotel. Vožnja do Neuschwansteina in obisk najbolj pravljičnega gradu bavarskega kralj Ludvika II.Nadaljevanje poti do Garmisch Partenkircha in naprej do Innsbrucka. Po želji skupine postanek za ogled mestnega jedra. Vrnitev v domovino ob rekah Inn, Alzach in Drava, mimo Beljaka, skozi Karavanke v Slovenijo. Prihod v domači kraj v večernih urah.

CENA NA OSEBO:

  • 145 EUR pri udeležbi 20 oseb
  • 128 EUR pri udeležbi 30 oseb
  • 115 EUR pri udeležbi 40 oseb
  • 105 EUR pri udeležbi 50 oseb

Cena vključuje: avtobusni prevoz po programu, pristojbine za ceste in predore, 1 x pol penzion v hotelu ali penzionu, strokovno vodenje, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje in davek.

Doplačilo: vstopnine in vožnja z ladjo približno 16 EUR, enoposteljna soba


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]