SALZBURG
salzburg austria - SALZBURG

SALZBURG

PROGRAM:

1. dan
Odhod avtobusa ob 5. uri. Vožnja mimo Ljubljane skozi karavanški predor po avtocesti mimo Beljaka, skozi predor Katschberg in Teuer mimo Flachaua do Bischofshofna. Po dolini reke Salzach mimo Golinga in Halleina. Blizu Salzburga prestopimo avstijsko-nemško mejo in si ogledamo zanimiv rudnik soli. Nato vožnja do bližnjega srednjeveškega mesteca Berchtesgaden in postanek za ogled. Vzpon z nemškimi avtobusni na Orglovo gnezdo, Hitlerjeve alpske trdnjave. Če bo dovolj časa lahko obiščemo še alpski biser – jezero Königsee. Vožnja po panoramski cesti proti Salzburgu. Večerja in nočitev v hotelu. Večerni program po želji skupine.

2. dan
Po zajtrku zapustimo hotel. Sledi obisk Salzburga in ogled mestnih znamenitosti po želji skupine: MOZARTOV TRG, REZIDENČNI TRG Z VODNJAKOM, STARI TRG, MESTNA HIŠA, TRGOVSKA ULICA GETREIEDEGASSE, UNIVERZA, UNIVERZITETNA CERKEV, DVOREC MIRABEL Z LEPIM PARKOM, MOZORATOVA ROJSTNA HIŠA, FRANČIŠKANSKA CERKEV, SAMOSTAN SV. PETRA S CERKVIJO, KATEDRALA, VZPON (Z ŽIČNICO ALI PEŠ) NA TRDNJAVO HOHENSALZBURT,…
Povratek proti domu po turski avtocesti in prihod v večernih urah skozi Karavanški predor v Slovenijo. Prihod v domači kraj poznih večernih urah.

CENA NA OSEBO:

134 EUR pri udeležbi 20 oseb
123 EUR pri udeležbi 30 oseb
108 EUR pri udeležbi 40 oseb
102 EUR pri udeležbi 50 oseb

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine, polpenzion v hotelu***, vodenje, nezgodno zavarovanje, stroške agencije in davek.

Doplačilo za enoposteljno sobo 16 EUR.

DOPLAČILA ZA VSTOPNINE: Orlovo gnezdo 12 EUR, rudnik soli 12 EUR, Mozartova hiša 5 EUR.


You must log in or register to make a booking.


Nalaganje mape ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]