RIM – NEAPELJ – POMPEJI – VATIKAN
vatican - RIM - NEAPELJ - POMPEJI - VATIKAN

RIM – NEAPELJ – POMPEJI – VATIKAN

PROGRAM:

1. DAN
Odhod turističnega avtobusa izpred šole ob 21. uri. Vožnja po avtocesti proti Italji in naprej mimo Benetk, Bologne in Firenc proti Rimu.

2. DAN
Po prihodu v Rim celodnevni ogled kulturno zgodovinskih znamenitosti Večnega mesta: katakombe in podzemni svet, bazilika Sv. Pavla zunaj obzidja z medaljoni papežev, Kolosej, Kapitol, rimski forumi, Beneški trg… V popoldanskem času nadaljevanje ogledov bazilike Marije Snežne in Sv. Petra v verigah. Vožnja do Fiuggi, namestitev v hotel, večerja in prenočevanje.

3. DAN
Po zajtrku vožnja do Neaplja, sledi ogled mesta. Pot nadaljujemo do Pompejev, postanek in ogled mesta. V primeru lepega vremena predlagamo vzpon na Vezuv. V poznih popoldanskih urah sledi vožnja do hotela, večerja in prenočevanje.

4. DAN
Zajtrk in odhod iz hotela. Pot nas vodi do male državice Vatikan, kjer si ogledamo bogato zbirko Vatikanskih muzejev, trg in baziliko Sv. Petra. Ob lepem vremenu se lahko vzpnemo na kupolo bazilike, kjer se nam odpira lep razgled na Rim in Vatikan. Popoldan sprehod po rimskih trgih. V poznih popoldanskih urah zapustimo večno mesto Rim in se odpeljemo proti domu. Vožnja po avtocesti proti Sloveniji. Prihod v domači kraj v zgodnjih jutranjih urah.

CENA NA OSEBO:

  • 293 EUR pri udeležbi 20 oseb
  • 237 EUR pri udeležbi 30 oseb
  • 204 EUR pri udeležbi 40 oseb
  • 190 EUR pri udeležbi 50 oseb

Cena vključuje: prevoz z modernim turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, vodenje, 2 x polpenzion v hotelu **/***, vozovnica v Rimu, nezgodno zavarovanje, in organizacijo potovanja.

Doplačilo za vstopnine na licu mesta: Katakombe 4 EUR, Pompeji 10 EUR, Vezu 5 EUR. Doplačilo za enoposteljno sobo 14 EUR na noč.


Vstopnice

190,00€

You must log in or register to make a booking.

Nalagam zemljevid ....

Rezervacija

    Dan odhoda: Dan prihoda: Število oseb: Tip namestitve:

    [wpgdprc "Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani."]